WAAROM

Gezond zijn, goed in je vel zitten, er goed uitzien en je zelfverzekerd voelen; daar wordt toch iedereen gelukkig van?

Een frisse uitstraling, een mooi harmonieus gezicht en een prachtige lach dragen hier aan bij. Het kan daarbij gaan om het terug draaien van de klok bij verouderingsverschijnselen of om het corrigeren van een detail in het aangezicht waar u zich aan stoort.
Dit avontuur wil ik graag met mensen aangaan. In de rol van mond-kaak-aangezichtschirurg (MKA-chirurg), maar ook die van architect en designer.
Het vertrekpunt voor een esthetische verbetering is altijd het behoud van persoonlijke karakteristieken en identiteit. Vol overgave en passie help ik mensen graag om de beste versie van zichzelf te worden.

HOE

Of het nu gaat om esthetische chirurgie, een operatieve kaakcorrectie of een combinatie daarvan, u bent altijd het middelpunt. Uw wensen en de uitdagingen brengen we samen helder in kaart. Dat doen we in gesprekken en ook gebruiken we daarbij foto’s van uzelf toen u jong was.

Op basis van deze informatie maken wij een behandelvoorstel. Helaas is de techniek nog niet zo ver dat we u een 3D animatie kunnen laten zien van het resultaat van uw esthetische chirurgie. We proberen wel om u zo goed mogelijk uit te leggen wat we denken te kunnen bereiken. En daarbij geldt in de esthetische chirurgie meestal: ‘less is more’. Subtiele verbeteringen met een natuurlijke uitstraling. U begrijpt daarom precies waarvoor u kiest, hoe uw behandeling eruit zien en welke consequenties dit voor u heeft.

WAT

De uitvoering van de esthetische ingreep is natuurlijk niet een doel op zich maar een middel om het einddoel samen te bereiken. De behandelingen die ik uitvoer bevinden zich op het grensvlak van wetenschap en kunst en van tandheelkunde en geneeskunde. Mijn 30 jaren ervaring als MKA chirurg, mijn achtergrond als zowel arts als tandarts en mijn creativiteit en communicatieve vaardigheden stellen mij in staat om u goed te kunnen adviseren en behandelen. Daarnaast werk ik niet alleen. Samen met een team van kundige collega’s en ondersteuners helpen wij iedereen op de allerbest mogelijke manier.
Graag ontvang ik u om samen te kijken hoe de mooiste versie van uzelf eruit kan zien.