Contact

Dr. Jansma is werkzaam in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en het Martini Ziekenhuis te Groningen. Voor operatieve kaakcorrecties, esthetische chirurgie en kleine MKA chirurgie kunt u in beide ziekenhuizen worden behandeld. Schisis chirurgie wordt alleen in het UMCG uitgevoerd.

Voor esthetische chirurgie, die doorgaans niet wordt vergoed door de zorgverzekering, is geen verwijzing nodig. Voor andere consulten en behandelingen dient u te beschikken over een verwijsbrief van uw huisarts, tandarts, orthodontist, medisch specialist of een andere zorgverlener.

Behandelingen met injectables (Botox en hyaluronzuur fillers) worden samen met dr. Rutger Schepers uitgevoerd bij Gezichtsverjonging.

UMCG

Voor een afspraak met dr. Jansma op de afdeling MKA chirurgie van het UMCG kunt u mailen naar mka@umcg.nl of tijdens kantooruren bellen met 050-3612561.

Bezoekadres:

​UMCG
​​Polikliniek MKA
​​Hanzeplein 1
​​9713 GZ Groningen

Martini Ziekenhuis

Voor een afspraak met dr. Jansma op de afdeling MKA chirurgie van het Martini Ziekenhuis (Expertisecentrum Orthofaciale Chirurgie) kunt u mailen naar mka@mzh.nl of tijdens kantooruren bellen met 050-5246980.

Bezoekadres:​

Martini Ziekenhuis
​​Polikliniek MKA
​​Van Swietenplein 1
​​9728 NT Groningen

Gezichtsverjonging Groningen

Voor een injectable behandeling bij Gezichtsverjonging Groningen kunt u mailen naar info@gezichtsverjonging.nl of tijdens kantooruren bellen met 050-2110061 (SKINS).

Bezoekadres:​

SKINS Beautybar
​​Oude Boteringestraat 12
​​9712 GH Groningen